In atentia absolventilor promotiei 2024: Validarea dosarelor la Titularizare 2024 incepe pe 8 iulie. In mod exceptional, se poate face in ziua probei scrise

De Portal Invatamant
la 05 Iul. 2024
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In atentia absolventilor promotiei 2024: Validarea dosarelor la Titularizare 2024 incepe pe 8 iulie. In mod exceptional, se poate face in ziua probei scrise05Iul.2024

In perioada 8-11 iulie 2024 se realizeaza validarea inscrierii la concursul de Titularizare 2024 pentru absolventii promotiei 2024 /absolventii 2024 ai programelor de pregatire psihopedagogica oferite de departamentele pentru pregatirea personalului didactic/departamente de specialitate cu profil psihopedagogic/candidatii cuprinsi in programe recunoscute de Ministerul Educatiei prin care se recruteaza, se selecteaza, se pregateste si se sprijina personalul didactic de predare pentru a desfasura activitati didactice in unitati de invatamant preuniversitar situate in medii dezavantajate, in anul scolar 2024-2025.

In mod exceptional, absolventii promotiei 2024 (studiilor medii /postliceale /universitare de licenta /universitare de masterat /departamentelor pentru pregatirea personalului didactic /departamentelor de specialitate cu profil psihopedagogic) pot sa prezinte adeverinta de absolvire a studiilor/programului de pregatire psihopedagogica si sa valideze fisa de inscriere in data de 17 iulie 2024, pana la ora 8.00. 

Absolventii promotiei 2024 pot participa la proba scrisa in cadrul concursului national pentru ocuparea posturilor didactice /catedrelor declarate vacante/rezervate, numai dupa prezentarea adeverintei de absolvire a studiilor /programului de pregatire psihopedagogica.
 
La validarea inscrierii, candidatul primeste fisa martor extrasa din sistemul informatizat pe care este obligat sa o verifice si sa o semneze, alaturi de secretarul centrului de concurs, pentru conformitate. Un exemplar se inmaneaza candidatului, celalalt ramanand la dosarul acestuia, depus si inregistrat la centrul la care s-a facut inscrierea.

...Modele de Teste rezolvate pentru Titularizare si Definitivat gasiti AICI(pentru Educatori, pentru Invatatori, la Matematica, la Romana, Engleza, Sport, Istorie, Geografie, Biologie etc samd)
 
Validarea inscrierii, prin semnatura, se poate face de catre candidatii absolventi 2024 sau de catre imputernicitii acestora prin procura notariala, in original, in perioada 8-11 iulie 2024, conform Calendarului national, in intervalul orar stabilit de Comisia judeteana de organizare si desfasurare a concursului national de ocupare a posturilor didactice pentru anul scolar 2024-2025.
 
Atentie! Neprezentarea candidatului sau a unui imputernicit al acestuia, desemnat prin procura notariala, in original, la validare, in perioada prevazuta de Calendar, atrage dupa sine anularea inscrierii candidatului la concurs.
 
Candidatul cu fisa martor semnata se prezinta in sala in care a fost repartizat pentru sustinerea probei scrise. Candidatii care nu au validat fisele de inscriere la concurs pana in data de 17 iulie 2024, ora 08.00, nu vor fi admisi pentru sustinerea probei scrise a concursului national de ocupare a posturilor didactice - sesiunea 2024. 
 
Repartizarea candidatilor pe posturile didactice afisate se realizeaza in baza datelor existente in sistemul informatizat.

Pentru ceilalti candidati inscrisi la Titularizare 2024, validarea s-a facut pana la data de 22 mai.
 

Extras din Calendarul mobilitatii personalului didactic de predare din invatamantul preuniversitar pentru anul scolar 2024-2025

 
(...)
"f) validarea inscrierii, prin semnatura, de catre candidati sau imputernicitii acestora prin procura notariala in original, conform graficului stabilit de comisia de organizare si desfasurare a concursului; neprezentarea la validare a absolventilor din promotiile anterioare, atrage dupa sine anularea inscrierii la concurs.
Perioadele: 9-22 mai 2024;
 
8-11 iulie 2024 pentru absolventii promotiei 2024 /absolventii 2024 ai programelor de pregatire psihopedagogica oferite de departamentele pentru pregatirea personalului didactic/departamentele de specialitate cu profil psihopedagogic/candidatii cuprinsi in programe recunoscute de Ministerul Educatiei prin care se recruteaza, se selecteaza, se pregateste si se sprijina personalul didactic de predare pentru a desfasura activitati didactice in unitati de invatamant preuniversitar situate in medii dezavantajate, in anul scolar 2024 2025
 
Nota: (1) In perioada 8-17 mai 2024 pot depune dosare de inscriere si cadrele didactice a caror reducere de activitate a aparut in perioada martie-mai 2024.
 
(2) In mod exceptional, absolventii promotiei 2024 (studiilor medii/postliceale/universitare de licenta/universitare de masterat departamentelor pentru pregatirea personalului didactic/departamentelor de specialitate cu profil psihopedagogic) pot sa prezinte adeverinta de absolvire a studiilor/programului de pregatire psihopedagogica si sa valideze fisa de inscriere in data de 17 iulie 2024, pana la ora 8.00. Absolventii promotiei 2024 pot participa la proba scrisa in cadrul concursului national pentru ocuparea posturilor didactice /catedrelor declarate vacante/rezervate, numai dupa prezentarea adeverintei de absolvire a studiilor/programului de pregatire psihopedagogica

...Modele de Teste rezolvate pentru Titularizare si Definitivat gasiti AICI(pentru Educatori, pentru Invatatori, la Matematica, la Romana, Engleza, Sport, Istorie, Geografie, Biologie etc samd)
 
g) afisarea, pe pagina web a inspectoratelor scolare, a:
(i) listei candidatilor inscrisi si a graficului privind sustinerea probelor practice/orale si a inspectiilor speciale la clasa;
(ii) listei cadrelor didactice angajate pe durata de viabilitate a postului/catedrei inscrise la concursul national care solicita repartizarea pe perioada nedeterminata pe postul didactic/catedra pe care sunt angajate si a listei posturilor didactice/catedrelor pe care sunt angajateaceste cadre didactice;
(iii) listei unitatilor de invatamant in care se organizeaza probele scrise (centrelor de concurs pentru proba scrisa);
(iv) comunicarea centrelor de concurs directiei de resort din cadrul Ministerul Educatiei;
Termen: 24 mai 2024
 
h) stabilirea centrelor de concurs si comunicarea acestora directiei de resort din cadrul Ministerul Educatiei;
 
i) organizarea si desfasurarea probelor practice/orale si a inspectiilor speciale la clasa si solutionarea contestatiilor la aceste probe.
Perioada: 29 mai-28 iunie 2024
 
Nota: (1) In perioada 27 mai-30 iunie 2024 pot participa la probele practice/orale si inspectiile la clasa si cadrele didactice titulare ramase cu reducerea de activitate nesolutionata sau a caror reducere de activitate a aparut in perioada martie-mai 2024.
(2) Cadrele didactice titulare solicitate pentru detasare in interesul invatamantului pot participa la probele practice/orale in perioada 27 mai – 14 iunie 2024.
 
j) afisarea rezultatelor la probele practice/orale si a inspectiilor speciale la clasa;
Termen: 5 iulie 2024
 
k) desfasurarea probei scrise;
Termen: 17 iulie 2024 
Proba scrisa a concursului de Titularizare 2024 este programata pe 17 iulie 2024. Titularizarea este examenul de angajare pe o perioada nedeterminata intr-o scoala. Pentru a se titulariza, candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului sau cel putin media 8 (opt) la inspectiile la clasa in profilul postului in cadrul examenului national de definitivare in invatamant, sesiunea 2024, pe parcursul anului scolar 2023-2024, conform alin. (6), iar media de repartizare se calculeaza astfel: [(nota obtinuta la proba scrisa)*3+(nota obtinuta la proba practica/inspectia speciala la clasa)]/4.
 
Pentru angajarea pe perioada determinata, candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 (cinci) atat la proba scrisa, cat si la proba practica /inspectia speciala in profilul postului sau cel putin media 5 (cinci) la inspectiile la clasa in profilul postului in cadrul examenului national de definitivare in invatamant, sesiunea 2024, pe parcursul anului scolar 2023-2024, conform alin. (6), iar media de repartizare se calculeaza astfel: [(nota obtinuta la proba scrisa)*3+(nota obtinuta la proba practica/inspectia speciala la clasa)]/4.
 


Ti-a placut acest articol?
Distribuie-l pe Facebook sau trimite-l pe WhatsApp altor parinti sau profesori!

0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Urmareste-ne pe Google News
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:

validare dosare titularizaretitularizare 2024proba scrisa titularizare 2024


x
Lasa un raspuns



Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
eNews Portal INVATAMANT
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Descarca GRATUIT
Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
 
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit



Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala


Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala

 
Primesti GRATUIT noile TESTE REZOLVATE pentru Evaluarea Nationala conform PROGRAMEI actualizata. Explicatii si Sfaturi pentru Nota Maxima!

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!
//