Inscriere clasa pregatitoare 2024-2025, Etapa a II-a: Cererile pot fi completate pana pe 7 iunie

De Portal Invatamant
la 31 Mai. 2024
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inscriere clasa pregatitoare 2024-2025, Etapa a II-a: Cererile pot fi completate pana pe 7 iunie31Mai.2024

Etapa a II-a de inscriere in clasa pregatitoare se desfasoara in perioada 31 mai - 21 iunie, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei. In aceasta etapa, depun cereri parintii copiilor care nu au fost cuprinsi in nicio unitate de invatamant in etapa anterioara sau care nu au participat la prima etapa.

Parintii/Tutorii legal instituiti/Reprezentantii legali ai copiilor care nu au fost cuprinsi intr-o unitate de invatamant in prima etapa de inscriere sau care nu au participat la aceasta etapa completeaza o noua cerere-tip de inscriere in cea de-a doua etapa, pentru locurile disponibile. Cererile-tip de inscriere pot fi completate doar pentru unitatile de invatamant la care exista locuri disponibile.
 
Unitatile de invatamant care nu mai au locuri disponibile nu pot primi cereri-tip de inscriere in invatamantul primar in etapa a doua, iar optiunile online pentru aceste unitati de invatamant sunt respinse de aplicatia informatica.

NOU! Descopera impreuna cu copilul tau atuurile testelor distractive pentru clasa pregatitoare  ...click AICI pentru detalii<<<
 
In cererea-tip de inscriere pentru etapa a doua, parintii/tutorii legal instituiti/reprezentantii legali ai copiilor completeaza, in ordinea descrescatoare a preferintelor, maximum trei optiuni pentru unitati de invatamant la care mai exista locuri disponibile.
 
Completarea cererii-tip de inscriere se face in perioada prevazuta de calendarul inscrierii pentru etapa a doua, respectiv 31 mai - 7 iunie 2024, prin introducerea in aplicatia informatica a datelor furnizate de parinte.
 
a) Cererea-tip de inscriere se poate completa online/transmite prin e-mail, prin posta sau se poate depune la secretariatul unitatii de invatamant aflate pe prima pozitie dintre cele trei optiuni exprimate pentru etapa a doua.
 
b) In situatia completarii online a cererii de inscriere sau a transmiterii prin e-mail sau prin posta, parintele/tutorele legal instituit /reprezentantul legal va transmite unitatii de invatamant aflate pe prima pozitie dintre cele trei optiuni exprimate pentru etapa a doua si declaratia-tip pe propria raspundere, prevazuta in anexa nr. 3 la metodologia de inscriere, cu privire la veridicitatea informatiilor completate in cerere.
 

Acte necesare inscriere clasa pregatitoare 2024, etapa a II-a


Impreuna cu cererea-tip, in perioada 31 mai - 7 iunie 2024, parintele /tutorele legal instituit/reprezentantul legal va depune, la unitatea de invatamant aflata pe prima pozitie din cele 3 optiuni exprimate pentru etapa a doua sau va transmite acesteia, urmatoarele documente:
- fotocopia cartii de identitate a parintelui;
- fotocopia certificatului de nastere al copilului;
- dupa caz, copia recomandarii de fnscriere in clasa pregatitoare pentru copiii care implinesc 6 ani in perioada 1 septembrie-31 decembrie 2024, eliberate fie de unitatea de invatamant prescolar pentru copiii care au frecventat gradinita, fie de C.M.B.R.A.E. pentru copiii care nu au frecventat gradinita sau care s-au intors din strainatate,
- declaratia pe propria rdspundere (anexa nr. 3 la metodologia de inscriere) cu privire la veridicitatea informatiilor introduse in cerere, in cazul transmiterii documentelor online sau prin posta;
- in cazul parintilor divortati, copia hotararii judecatoresti definitive din care rezulta modul in care se exercita autoritatea parinteasca si unde a fost stabilita locuinta minorului. In situatia in care exista custodie comuna, parintele care completeaza si depune/transmite cererea-tip de inscriere declara ca celalalt parinte este de acord cu inscrierea copilului la unitatea respectiva de invatamant, prin completarea anexei 4 la Procedura I.S.M.B. nr. 7554/29.03.2024;
- documente in copie simpla care dovedesc indeplinirea criteriilor generale si specifice de departajare;
- fotocopia certificatului de orientare scolara si profesionala eliberat de catre C.M.B.R.A.E./CJ.R.A.E, in cazul copiilor cu C.E.S.
 

Cerere-tip inscriere clasa pregatitoare 2024 - Etapa a II-a


Atentie: Acest browser nu suporta fisiere PDF.
Click aici pentru a descarca fisierul pdf.


Validarea cererii-tip de inscriere in invatamantul primar 2024


Validarea cererii-tip de inscriere este obligatorie si se face la unitatea de invatamant aflata pe prima pozitie din cele 3 optiuni exprimate pentru etapa a doua, in perioada 10 - 14 iunie 2024, fie direct, fie prin intermediul mijloacelor electronice; validarea consta in compararea datelor introduse in aplicatia informatica cu documentele transmise de catre parinte/tutorele legal instituit/reprezentantul legal.
 
In situatia depunerii cererii-tip de inscriere si a documentelor justificative direct la unitatea de invatamant, verificarea si validarea datelor introduse se fac in prezenta parintelui/tutorelui legal instituit/reprezentantului legal si in prezenta a cel putin unui membru din comisia de inscriere. Pentru validarea cererii-tip de inscriere, in situatia in care parintele/tutorele legal instituit/reprezentantul legal depune direct documentele la unitatea de invatamant, un membru al comisiei de inscriere din unitatea de invatamant tipareste fisa completata in aplicatia informatica, in prezenta parintelui. Validarea fisei tiparite din aplicatia informatica poate fi realizata prin semnatura la sediul unitatii de invatamant sau prin mijloace electronice, dupa caz.
 
La finalul Etapei I de inscriere in invatamantul primar, Inspectoratele scolare au publicat Lista copiilor admisi in clasa pregatitoare in prima etapa, an scolar 2024-2025, precum si listele cu locurile ramase libere pentru urmatoarele etape de inscrieri. Va reamintim, parintii ai caror copii au urmat invatamantul prescolar si care implinesc in anul curent varsta de 6 ani pana la data de 31 august, inclusiv, au obligatia de a inscrie copiii in invatamantul primar in clasa pregatitoare.
 

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti

Inspectoratul Scolar Judetean Iasi

 

 

Calendar inscriere Clasa pregatitoare 

 
Iata calendarul pentru inscrierea in invatamantul primar, anul scolar 2024 - 2025:
 
25 martie 2024 - Afisarea circumscriptiilor scolare si a planului de scolarizare propus, respectiv numarul de clase pregatitoare alocate, la fiecare unitate de invatamant, inclusiv pe site-ul acesteia, daca exista, si pe site-ul inspectoratului scolar.

Afisarea, la sediul fiecarei unitati de invatamant si pe site-ul acesteia, daca exista, sau pe site-ul inspectoratului scolar, pentruunitatile de invatamant care nu au site propriu, a informatiilor care permit parintilor sa cunoasca activitatea specifica clasei pregatitoare din cadrul unitatii, cum ar fi: posibilitatea organizarii procesului de invatamant in cadrul unei gradinite aflate in structura scolii sau in consortiu cu scoala, posibilitatea organizarii programului ”Scoala dupa scoala”, fotografii ale spatiului in care se desfasoara activitatea la clasa pregatitoare.
 
26 martie 2024 - Postarea pe site-ul centrelor judetene de resurse si asistenta educationala/Centrului Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala (CJRAE/CMBRAE) a modelului de cereretip (anexa nr. 2 la Metodologia de inscriere a copiilor in invatamantul primar) pentru evaluarea dezvoltarii copiilor care implinesc varsta de 6 ani in perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2024 inclusiv si care:
 • nu au frecventat gradinita din motive legate de boala, lipsa infrastructurii la nivel local, domiciliul temporar in strainatate.

NOU! Descopera impreuna cu copilul tau atuurile testelor distractive pentru clasa pregatitoare  ...click AICI pentru detalii<<<
 

Afisarea programului de evaluare a copiilor la avizierul si pe site-ul CJRAE/CMBRAE

 
Postarea pe site-ul inspectoratelor scolare, respectiv al unitatilor de invatamant cu nivel prescolar/primar a modelului de cerere-tip (anexa nr. 2 la Metodologia de inscriere a copiilor in invatamantul primar) pentru evaluarea dezvoltarii copiilor care au frecventat gradinita si care implinesc varsta de 6 ani in perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2024, inclusiv.
 
27 martie 2024 - Anuntarea, prin afisare la sediul unitatii de invatamant/pe site-ul acesteia, a criteriilor specifice de departajare elaborate de unitatile de invatamant, in urma consultarii cadrelor didactice si a partenerilor sociali – sindicate, consiliul reprezentativ al parintilor – dupa verificarea existentei unor elemente de discriminare de catre consilierul juridic al inspectoratului scolar, si aprobate in consiliul de administratie al unitatii de invatamant.

Anuntarea, prin afisare la sediul unitatii de invatamant/pe site-ul acesteia, a listei documentelor care sa dovedeasca indeplinirea criteriilor specifice de departajare si a procedurii privind constituirea formatiunilor de elevi.
 
28 martie – 10 aprilie 2024 -  Evaluarea dezvoltarii copiilor care implinesc 6 ani in perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2024 si eliberarea recomandarii pentru inscrierea in invatamantul primar
 
Pentru copiii care au frecventat gradinita:
● inregistrarea cererilor transmise/depuse la unitatile de invatamant cu nivel prescolar pentru obtinerea recomandarii de inscriere in clasa pregatitoare;
● eliberarea/transmiterea catre parinte de catre unitatea de invatamant cu nivel prescolar a recomandarii de inscriere in clasa pregatitoare sau in grupa mare, dupa caz;
 
Pentru copiii care nu au frecventat gradinita sau au revenit din strainatate:
● inregistrarea de catre CJRAE/CMBRAE a cererilor de evaluare, depuse/transmise de parinti pentru copiii care indeplinesc criteriile prevazute la art. 7 alin. (1) din Metodologia de inscriere a copiilor in invatamantul primar)
● planificarea de catre CJRAE/CMBRAE a organizarii evaluarii; afisarea si comunicarea programarii pentru participarea la evaluare;
● desfasurarea evaluarii copiilor de catre CJRAE/CMBRAE;
● eliberarea/transmiterea catre parinte de catre CJRAE/CMBRAE a recomandarii de inscriere in clasa pregatitoare sau in grupa mare, dupa caz;
● solutionarea, de catre Comisia judeteana/ a municipiului Bucuresti de inscriere a copiilor in invatamantul primar, (Comisia judeteana/a municipiului Bucuresti), a situatiilor exceptionale care necesita amanarea inscrierii in invatamantul primar.
 
11 aprilie 2024 - Transmiterea proceselor-verbale care cuprind listele cu numele copiilor si rezultatele evaluarii, respectiv recomandarea de inscriere in clasa pregatitoare sau in grupa mare, dupa caz, de la unitatile de invatamant prescolar sau CJRAE/CMBRAE, catre Comisia judeteana/a Municipiului Bucuresti.

Completarea si validarea cererilor-tip de inscriere in invatamantul primar

 
11 aprilie – 14 mai 2024 - Completarea cererilor-tip de inscriere de catre parinti/ tutori legal instituiti/ reprezentanti legali, online sau la unitatea de invatamant la care solicita inscrierea copiilor;
 
Depunerea/Transmiterea cererilor-tip de inscriere la unitatea de invatamant la care solicita inscrierea copiilor, inclusiv a recomandarii de inscriere in clasa pregatitoare, dupa caz, respectiv a declaratiei pe propria raspundere si a documentelor necesare in copie simpla;
 
Validarea fiselor de inscriere generate de aplicatia informatica.
 
Nota: Inspectoratele scolare pot decide reconfigurarea circumscriptiilor scolare pana la data inceperii inscrierilor, astfel incat sa asigure optimizarea procesului de cuprindere a copiilor in clasa pregatitoare, in situatia in care capacitatea unei unitati de invatamant nu permite cuprinderea in clasa pregatitoare a tuturor copiilor din circumscriptia scolara stabilita in anul scolar anterior, precum si in alte situatii justificate, cum ar fi eliminarea segregarii scolare, rezultata din segregarea pe criteriul mediului de rezidenta. Inspectoratele scolare pot decide extinderea activitatii didactice in situatia unitatilor de invatamant care au un numar mare de solicitari de inscriere in clasa pregatitoare, in alte unitati de invatamant care au spatii disponibile.
 

Prima etapa de inscriere in invatamantul primar

 
14 mai – 17 mai 2024 - Procesarea de catre Comisia nationala de inscriere a copiilor in invatamantul primar (Comisia nationala) a cererilor-tip de inscriere, cu ajutorul aplicatiei informatice si repartizarea copiilor la scoala de circumscriptie.
 
20 mai – 27 mai 2024 - Procesarea la nivelul unitatilor de invatamant, pe baza informatiilor din cererile-tip de inscriere si din documentele depuse/transmise de parinti/ tutori legal instituiti/reprezentanti legali, a cererilor prin care se solicita inscrierea la o alta unitate de invatamant decat la scoala de circumscriptie, pe locurile ramase libere. Admiterea sau respingerea cererilor acestora, la nivelul comisiei de inscriere din unitatile de invatamant, prin aplicarea criteriilor generale si specifice de departajare si validarea de catre Consiliul de administratie al unitatii de invatamant a listei candidatilor admisi in aceasta faza;
 
Marcarea, in aplicatia informatica, a cererilor – tip de inscriere pentru candidatii admisi in aceasta faza.
 
28 mai 2024 - Procesarea de catre Comisia nationala a cererilor-tip de inscriere, cu ajutorul aplicatiei informatice si repartizarea la scoala de circumscriptie a copiilor ai caror parinti/tutori legal instituiti/reprezentanti legali au solicitat inscrierea la o alta unitate de  invatamant decat la scoala de circumscriptie, dar nu au fost admisi din lipsa de locuri si care au exprimat in aceasta faza optiunea pentru inscrierea in scoala de circumscriptie.
 
29 mai 2024 - Afisarea in unitatile de invatamant si pe site-ul inspectoratului scolar a candidatilor inmatriculati si a numarului de locuri ramase libere.
 

A doua etapa de inscriere in invatamantul primar

 
30 mai 2024 - Comunicarea, prin afisare la unitatile de invatamant si pe site-ul inspectoratului, a procedurii specifice de repartizare a copiilor pe locurile disponibile, elaborata de inspectoratul scolar;
 
Informarea Ministerului Educatiei de catre Comisia judeteana/a municipiului Bucuresti, cu privire la procedura specifica de repartizare a copiilor pe locurile disponibile, in etapa a doua. Procedurile vor viza modalitati de comunicare si transfer de documente on-line, dupa caz.
 
31 mai – 7 iunie 2024 -  Depunerea/transmiterea cererii-tip de inscriere la secretariatul unitatii de invatamant aflate pe prima pozitie dintre cele trei optiuni exprimate pentru etapa a doua de catre parintii copiilor care nu au fost cuprinsi in nicio unitate de invatamant in etapa anterioara sau care nu au participat la prima etapa.
 
10 iunie – 14 iunie 2024 - Validarea cererilor-tip de inscriere la unitatea de invatamant aflata pe prima pozitie in optiunile privind inscrierea copiilor.
 
17 iunie - 21 iunie 2024 - Procesarea la nivelul unitatilor de invatamant a cererilor-tip de inscriere depuse de parinti/tutori legal instituiti/reprezentanti legali, aplicand procedura specifica elaborata de inspectoratul scolar, pe baza criteriilor generale si a celor specifice de departajare, in limita locurilor disponibile;
 
Completarea in aplicatia informatica a datelor din cererile-tip de inscriere pentru candidatii inscrisi in aceasta etapa.
 
21 iunie 2024 - Afisarea la fiecare unitate de invatamant a listelor finale ale copiilor inscrisi in clasa pregatitoare.
 
2 septembrie – 6 septembrie 2024 - Centralizarea si solutionarea de catre inspectoratul scolar a cererilor parintilor/ tutorilor legal instituiti/ reprezentantilor legali ai copiilor care nu au fost inca inscrisi la o unitate de invatamant.
 
Solutionarea de catre inspectoratul scolar a oricarei alte situatii referitoare la inscrierea in invatamantul primar, avand in vedere, cu prioritate, interesul superior al copilului.

NOU! Descopera impreuna cu copilul tau atuurile testelor distractive pentru clasa pregatitoare  ...click AICI pentru detalii<<<

Documente inscriere Clasa pregatitoare


Inscrierea copiilor in invatamantul primar se face prin depunerea unei cereri-tip de inscriere insotite de documente justificative. Cererea-tip de inscriere se poate completa online, transmite prin e-mail, prin posta sau se poate depune la secretariatul unitatii de invatamant la care parintele doreste inscrierea copilului, in perioada prevazuta de Calendarul inscrierii in invatamantul primar.

In situatia completarii online a cererii de inscriere sau a transmiterii prin e-mail sau prin posta, parintele va transmite unitatii de invatamant declaratia-tip pe propria raspundere.
 
Validarea cererii-tip de inscriere este obligatorie si se face la unitatea de invatamant la care parintele solicita inscrierea sau prin intermediul mijloacelor electronice si consta in compararea datelor introduse in aplicatia informatica cu documentele transmise de catre parinte. Prezentarea de inscrisuri false se pedepseste conform legii si atrage pierderea locului obtinut prin frauda.
 
In situatia depunerii cererii-tip de inscriere si a documentelor justificative direct la unitatea de invatamant, verificarea si validarea datelor introduse se fac in prezenta parintelui si a cel putin unui membru din comisia de inscriere, conform programarii realizate de catre unitatea de invatamant.

In situatia in care cererea-tip de inscriere se completeaza la sediul unitatii de invatamant la care se doreste inmatricularea copilului, completarea datelor in aplicatia informatica se face in prezenta parintelui, de catre un membru al comisiei de inscriere din scoala. In acest caz, imediat dupa completarea cererii-tip de inscriere se realizeaza validarea acesteia. Comisia de inscriere din fiecare unitate de invatamant asigura imprimarea unui numar de cereri-tip de inscriere care sa fie completate de mana de catre parinti, in situatia in care completarea cererilor-tip de inscriere nu se poate face direct in aplicatia informatica, din motive obiective, cum ar fi intreruperea alimentarii cu energie electrica, imposibilitatea temporara a conectarii la internet si altele asemenea. In aceste cazuri, comisia informeaza persoanele care se prezinta pentru inscriere despre situatia aparuta si le solicita acestora sa completeze manual cererea-tip de inscriere si sa o semneze. Parintii sunt informati ca, dupa remedierea situatiei speciale, vor fi invitati din nou la unitatea de invatamant pentru a verifica datele introduse in aplicatia informatica, pe baza cererii scrise depuse anterior, prin semnarea exemplarului de cerere-tip tiparit din calculator.
 
Parintele depune, in momentul completarii cererii-tip de inscriere la unitatea de invatamant sau, dupa caz, in momentul validarii acesteia, o copie a actului de identitate propriu si o copie a certificatului de nastere al copilului, certificate conform cu originalul de catre secretariatul unitatii de invatamant, pe baza documentelor originale.
 
In situatia copiilor care nu detin un certificat de nastere se aplica prevederile art. 105 alin. (11) din Legea invatamantului preuniversitar nr. 198/2023, cu modificarile si completarile ulterioare. In acest caz, inscrierea se face in baza datelor de identificare declarate de parinte sau de reprezentatul legal al persoanei minore, respectiv: numele de familie si prenumele, data si locul nasterii declarate ale persoanei minore pentru care se solicita inscrierea, numele de familie siprenumele parintilor sau, dupa caz, numele de familie si prenumele reprezentantului legal, precum si domiciliul minorului stabilit conform dispozitiilor art. 27 alin. (2) si (4) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
 
In cazul in care cererea-tip de inscriere este completata pentru un copil care implineste varsta de 6 ani in perioada 1 septembrie - 31 decembrie inclusiv, alaturi de documentele mentionate anterior, parintele transmite si o copie a recomandarii de inscriere in clasa pregatitoare.
 
Parintii divortati depun la inscriere dovada modului in care se exercita autoritatea parinteasca si la care dintre ei a fost stabilita locuinta minorului.
 
In cazul in care solicita inscrierea la alta unitate de invatamant decat scoala de circumscriptie, pe langa documentele mentionate anterior, parintii depun/transmit pe e-mail sau prin posta si documente in copie simpla care dovedesc indeplinirea criteriilor de departajare.
 
In cazul in care solicita inscrierea la alta unitate de invatamant decat scoala de circumscriptie, parintele mentioneaza, prin bifarea acestei optiuni in cererea-tip de inscriere, daca este de acord cu inscrierea copilului la scoala de circumscriptie, in situatia in care acesta nu este admis la scoala solicitata, din lipsa de locuri libere.

Criterii de departajare la inscrierea in invatamantul primar


In situatia in care intr-o unitate de invatamant numarul cererilor de inscriere primite de la parinti al caror domiciliu se afla in afara circumscriptiei scolare este mai mare decat numarul de locuri libere se aplica criterii de departajare generale si specifice, stabilite in conformitate cu prevederile prezentei metodologii.

Criteriile generale de departajare care se aplica in situatia prevazuta la alin. (1) sunt urmatoarele:
a) existenta unui certificat medical de incadrare in grad de handicap a copilului;
b) existenta unui document care dovedeste ca este orfan de ambii parinti. Situatia copilului in raport cu care s-a instituit o masura de protectie speciala, potrivit Legii nr 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, cu modificarile si completarile ulterioare, se asimileaza situatiei copilului orfan de ambii parinti;
c) existenta unui document care dovedeste ca este orfan de un singur parinte;
d) existenta unui frate/a unei surori inmatriculat/inmatriculate in unitatea de invatamant respectiva.
 
Criteriile specifice de departajare sunt elaborate de fiecare unitate de invatamant si se aplica dupa aplicarea criteriilor generale mentionate anterior. Pentru criteriile specifice stabilite, unitatea de invatamant indica documentele doveditoare pe care parintele trebuie sa le depuna in momentul completarii/validarii cererii-tip de inscriere.

Criteriile specifice de departajare stabilite de unitatea de invatamant trebuie sa tina cont de faptul ca toti copiii au drepturi egale de acces la educatie, indiferent de conditia sociala si materiala, de sex, rasa, nationalitate, confesiune, si nu pot include existenta unor liste de preinscrieri, organizate in afara calendarului inscrierii, sau orice alte proceduri care nu respecta spiritul si litera prezentei metodologii.

In cazul in care la o unitate de invatamant, pe ultimul loc liber, este inmatriculat un copil din alta circumscriptie scolara, fratele sau geaman/sora sa geamana este admis/admisa la aceeasi unitate de invatamant, peste numarul de locuri alocat.
 

Metodologie inscriere clasa pregatitoare

 


Atentie: Acest browser nu suporta fisiere PDF.
Click aici pentru a descarca fisierul pdf.


 

Model Cerere recomandare inscriere clasa pregatitoare



 

Model Cerere evaluare nivel de dezvoltare in vederea inscrierii in clasa pregatitoare

 


 

Titularizare - Sfaturi pentru Nota 10
NOUTATI - Examenul de Titularizare pentru Educatoare

Atentie: examenul de Titularizare pentru educatori nu este floare la ureche, deci trebuie sa ne pregatim deja cu ajutorul Testelor Rezolvate

Iti punem acum la dispozitie cea mai recenta Culegere – lucrarea:
Teste Rezolvate pentru reusita la Examenul de Titularizare in invatamantul prescolar

Culegerea ofera in plus:

    • rezolvari complete si explicite ale subiectelor, pentru obtinerea notei maxime
    • explicatii si exemple

...Vezi AICI noile Teste <<


Ti-a placut acest articol?
Distribuie-l pe Facebook sau trimite-l pe WhatsApp altor parinti sau profesori!

0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Urmareste-ne pe Google News
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:

inscriere clasa pregatitoareinscriere clasa pregatitoare 2024clasa pregatitoarecalendar inscriere clasa pregatitoare


x
Lasa un raspuns



Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
eNews Portal INVATAMANT
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
 
Citeste GRATUIT toate informatiile despre invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit



Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a


Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a

 
Citeste GRATUIT toate informatiile despre CE, CAND si CUM sa inveti. Program si Sfaturi din invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!
x
//