Admitere liceu 2023. Repartizarea are loc pe 19 iulie. Calendarul complet

De Portal Invatamant
la 03 Iul. 2023
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Admitere liceu 2023. Repartizarea are loc pe 19 iulie. Calendarul complet03Iul.2023

Admiterea absolventilor clasei a VIII-a in invatamantul liceal de stat, in anul scolar 2023-2024, se desfasoara in conformitate cu Metodologia de organizare si desfasurare a admiterii in invatamantul liceal de stat pentru anul scolar 2011-2012, aprobata prin Ordinul ministrului Educatiei si Cercetarii, tineretului si sportului nr.4802/2010.

Prevederile se aplica si pentru admiterea la liceele particulare, autorizate sa functioneze provizoriu sau acreditate, care opteaza sa organizeze si sa desfasoare procesul de admitere conform prevederilor prezentului ordin.
 

Admitere liceu anul scolar 2023-2024

 
6-7, 10 - 17 iulie 2023 - Completarea optiunilor in fisele de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a si de catre parintii acestora, asistati de dirigintii claselor a VIII-a. Orice optiune gresita poate conduce la o repartizare nedorita! Numarul redus de optiuni completate poate conduce la nerepartizare computerizata a candidatului!

Completarea fiselor de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a care doresc sa participe la admitere in alt judet si depunerea/transmiterea fiselor, conform procedurii stabilite de Comisia nationala de admitere.
 
NOTA: 
 
1) Candidatii nerepartizati pe locurile speciale pentru rromi si candidatii nerepartizati pe locurile distinct alocate in unitatile de invatamant de masa candidatilor cu CES, precum si cei care au fost repartizati dar care solicita, in scris, renuntarea la locul pe care au fost repartizati, care doresc sa participe la etapa de repartizare computerizata si admitere in invatamantul liceal pentru candidatii din seria curenta, precum si pentru cei din seriile anterioare care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2023-2024, completeaza optiunile in perioada 14 – 17 iulie 2023
 
2) Candidatii, care au participat la prima etapa de admitere in invatamantul profesional si dual si care nu au fost admisi, completeaza optiunile in perioada in fisele de anscriere in perioada 15 – 16 iulie 2023. 

...GHID pentru completarea Fisei de inscriere la liceu 2023<<
 
 
6-7, 10 - 14 iulie 2023 - Introducerea in baza de date computerizata (in aplicatia informatica centralizata) a datelor din fisele de inscriere.
 
6-7, 10 - 14 iulie 2023 - Verificarea de catre parinti si candidati a corectitudinii datelor din fisa listata de calculator, corectarea eventualelor greseli in baza de date computerizata si listarea fiselor corectate din calculator, operatiuni ce se vor realiza utilizand aplicatia informatica centralizata.
 
17 iulie 2023 - Termenul-limita pentru transmiterea bazei de date de la centrele de inscriere la centrul de admitere judetean/al municipiului Bucuresti, precum si a listei absolventilor care nu participa la repartizarea computerizata, prin confirmarea operatiunilor specifice in aplicatia informatica centralizata
 
Predarea/transmiterea de catre comisia din centrul de inscriere a fiselor de optiuni originale la centrul de admitere judetean/al municipiului Bucuresti.
 
17 iulie 2023 - Transmiterea bazei de date de la centrele de admitere judetene/al municipiului Bucuresti la Centrul national de admitere prin confirmarea, de catre acestea, a finalizarii operatiunilor specifice, in aplicatia informatica centralizata
 
18 iulie 2023 - Verificarea si corectarea eventualelor erori din bazele de date, precum candidati aflati in baza de date pentru admiterea computerizata si care au fost deja admisi la liceele la care se sustin probe de aptitudini etc., de catre Comisia nationala de admitere si comisiile de admitere judetene/a municipiului Bucuresti; transmiterea modificarilor la comisia nationala
 
18 iulie 2023 - Corectarea erorilor si confirmarea incheierii modificarilor in aplicatia informatica centralizata
 
19 iulie 2023 - Repartizarea computerizata in invatamantul liceal a absolventilor clasei a VIII-a care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2023 - 2024
 
19 iulie 2023 - Comunicarea rezultatelor candidatilor repartizati computerizat in invatamantul liceal
 
Afisarea in unitatile de invatamant gimnazial a listei cu locurile neocupate in unitatile de invatamantul liceal din judet/municipiul Bucuresti 
 
20 – 25 iulie 2023 - Depunerea dosarelor de inscriere la scolile la care candidatii au fost repartizati
 
25 iulie 2023 -  Transmiterea de catre unitatile de invatamant liceal a situatiei locurilor ramase libere in urma neinscrierii candidatilor admisi in aceasta etapa de admitere
 
26-28 iulie 2023 - Rezolvarea de catre comisia de admitere judeteana/ a municipiului Bucuresti, a situatiilor speciale aparute dupa etapa de repartizare computerizata.

A doua etapa de admitere la liceu 2023-2024

 
28 iulie 2023 - Afisarea centrului de admitere, a situatiei locurilor ramase libere, inclusiv a celor destinate candidatilor rromi, precum si a celor destinate candidatilor cu CES, a locului de desfasurare si a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunostintelor de limba moderna ori materna
 
31 iulie 2023 - Inscrierea candidatilor pentru probele de aptitudini sau probele de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna, inclusiv a candidatilor pe locurile speciale pentru rromi si a candidatilor pentru locurile distinct alocate candidatilor cu CES in unitatile de invatamant de masa.
 
1 – 2 august 2023 - Desfasurarea probelor de aptitudini sau a probelor de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna
 
3 - 4 august 2023 - Afisarea rezultatelor la probele de aptitudini si la probele de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna si rezolvarea eventualelor contestatii
 
7 – 9 august 2023 - Primirea cererilor de inscriere a candidatilor care au fost repartizati computerizat in prima etapa de admitere, dar care nu si-au depus dosarele de inscriere in termen, a candidatilor care au fost respinsi la liceele/clasele care au organizat probe de aptitudini si a candidatilor care au sustinut probe de verificare a cunostintelor de limba moderna sau de limba materna in etapa a doua, precum si a candidatilor care nu au participat sau au participat la repartizarea computerizata in prima etapa de admitere, dar, din diferite motive, nu au fost repartizati computerizat, inclusiv a candidatilor pe locurile speciale pentru rromi si a candidatilor pentru locurile distinct alocate candidatilor cu CES in unitatile de invatamant de masa.
 
Primirea cererilor de inscriere a absolventilor clasei a VIII-a care nu au sustinut evaluarea nationala.
 
Nota: Candidatii pe locurile speciale pentru rromi si candidatii pentru locurile distinct alocate candidatilor cu CES in unitatile de invatamant de masa isi pastreaza prioritatea pe locurile destinate acestora care au ramas libere dupa solutionarea situatiilor speciale.
 
10 – 11 august 2023 - Repartizarea candidatilor din etapa a adoua, de catre comisia de admitere judeteana/a municipiului Bucuresti. Repartizarea se face conform unei proceduri stabilite de catre comisia de admitere judeteana/a municipiului Bucuresti, publicate pe site-ul inspectoratului scolar judetean/al Municipiului Bucuresti si comunicate unitatilor de invatamant pana la data de 5 iulie 2023.
 
11 august 2023 - Transmiterea catre Centrul national de admitere a rezultatelor repartizarii prin confirmarea incheierii operatiunilor specifice in aplicatia informatica centralizata.

Calendar admitere liceu vocational 2023

 
10-12 mai 2023 - Eliberarea/transmiterea anexelor fiselor de inscriere pentru elevii sau absolventii care doresc sa participe la probe de aptitudini.
 
15-16 mai 2023 - Inscrierea pentru probele de aptitudini
 
17-19 mai 2023 - Desfasurarea probelor de aptitudini
 
22 mai 2023 - Comunicarea rezultatelor la probele de aptitudini si depunerea contestatiilor (daca exista prevederi metodologice pentru contestarea probelor)
 
26 mai 2023 - Comunicarea rezultatelor finale, in urma contestatiilor, la probele de aptitudini
 
Transmiterea, in format electronic si in scris, catre comisia de admitere judeteana/ a municipiului Bucuresti a listei candidatilor declarati admisi la probele de aptitudini, prin completarea acestora in aplicatia informatica centralizata.
 
15 iunie 2023 - Transmiterea de catre comisiile de admitere judetene/ a municipiului Bucuresti catre unitatile de invatamant liceal care au organizat probe de aptitudini a listei elevilor corigenti, repetenti, cu situatia neincheiata sau exmatriculati, prin activarea rapoartelor specifice in aplicatia informatica centralizata.
 
Actualizarea de catre comisiile din unitatile de invatamant liceal vocational a listelor candidatilor declarati admisi la probele de aptitudini, prin eliminarea candidatilor corigenti, repetenti, amanati sau exmatriculati, in aplicatia informatica centralizata.
 
4 iulie 2023 - Transmiterea de catre comisiile de admitere judetene/ a municipiului Bucuresti, catre unitatile de invatamant liceal care au organizat probe de aptitudini a bazei de date judeene cuprinzand mediile de admitere, prin confirmarea finalizarii operatiunilor specifice in aplicatia informatica centralizata.

5 iulie 2023 - Validarea de catre comisia de admitere judeteana/a municipiului Bucuresti a listei candidatilor admisi la liceele/clasele la care s-au sustinut probe de aptitudini si comunicarea rezultatelor in unitatea de invatamant liceal respectiva, prin tiparire din aplicatia informatica centralizata. 
 
6 iulie 2023 - Ridicarea/Transmiterea de la liceele vocationale a anexei la fisa de inscriere a candidatilor care nu au fost admisi la clasele pentru care au sustinut probe de aptitudini. Candidatilor care nu au fost admisi la clasele pentru care au sustinut probe de aptitudini, precum si candidatilor care au fost admisi dar care au declarat, in scris, ca renunta la locul obtinut, li se poate elibera, de catre unitatea de invatamant gimnazial, fisa de inscriere, pentru completarea optiunilor in vederea participarii la repartizarea computerizata
 
Transmiterea, in format electronic, catre Centrul national de admitere a listei candidatilor declarati admisi, in fiecare judet, la clasele pentru care s-au sustinut probe de aptitudini, prin confirmarea incheierii operatiunilor specifice in aplicatia informatica centralizata.
 

Calendar admitere liceu bilingv 2023

 
10 – 12 mai 2023 - Eliberarea/Transmiterea anexelor fiselor de inscriere pentru elevii sau absolventii care doresc sa participe la probe de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna
 
15 – 16 mai 2023 - Inscrierea candidatilor pentru probele de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna
 
NOTA:
Documentele necesare pentru recunoasterea si echivalarea rezultatelor obtinute la examene cu recunoastere internationala pentru certificarea competentelor lingvistice in limbi straine cu proba de verificare a cunostintelor de limba moderna pentru admiterea in clasele a IX-a cu program bilingv de predare a unei limbi moderne de circulatie internationala pot fi depuse la unitatea de invatamant de provenienta pana la data de 22 mai 2023.
 
17 – 19 mai 2023 - Desfasurarea probelor de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna
 
22 mai 2023 - Comunicarea rezultatelor la probele de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna.
 
Depunerea contestatiilor la probele de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna (daca exista prevederi metodologice privind contestarea probelor)
 
26 mai 2023 - Comunicarea rezultatelor finale, dupa contestatii, la probele de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna.
 
Transmiterea catre comisia de admitere judeteana/a municipiului Bucuresti a listelor cu rezultatele finale la probele de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna, prin completarea acestora in aplicatia informatica centralizata
 
29 – 30 mai 2023 - Ridicarea/Transmiterea anexelor fiselor de inscriere de la unitatile la care candidatii au sustinut probele de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna
 
9 iunie 2023 - Depunerea/Transmiterea anexelor fiselor de inscriere ale candidatilor care au participat la probele de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna, la unitatile de invatamant de provenienta
 
15 iunie 2023 - Transmiterea de catre comisiile de admitere judetene/a municipiului Bucuresti, in format electronic, catre Centrul national de admitere a listei candidatilor care au promovat probele de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna si a rezultatelor acestora la probe, prin introducerea si confirmarea finalizarii introducerii acestora in aplicatia informatica centralizata.


 

Admiterea la liceu a candidatilor pe locurile speciale pentru rromi

 
7 aprilie 2023 - Sedinte de instruire a profesorilor diriginti de catre inspectorii scolari pentru minoritati privind prezentarea procedurilor de admitere pe locurile speciale pentru rromi
 
Sedinte de informare si instruire cu parintii si elevii privind admiterea pe locurile speciale pentru rromi
 
NOTA: Dupa fiecare sedinta, se va intocmi proces-verbal de informare/instruire
 
9 iunie 2023 - Eliberarea recomandarilor scrise de apartenenta la etnia rroma
 
NOTA: Recomandarile scrise vizand apartenenta la etnia rroma pot fi eliberate si on-line. In aceasta situatie, recomandarea este transmisa, prin e-mail, unitatii de invatamant din care provine candidatul, in format pdf., avand semnatura electronica a emitentului. Raspunderea pentru autenticitatea si continutul recomandarii revine atat organizatiei rromilor, care o emite, potrivit statutului si procedurilor interne proprii cu privire la eliberarea recomandarii, cat si parintelui/reprezentantului legal al elevului care solicita eliberarea unei recomandari de apartenenta la etnia rroma.
 
9 iunie 2023 - Depunerea si inregistrarea de catre parinte/reprezentantul legal a recomandarii scrise, de apartenenta la etnia rroma, la unitatea de invatamant de provenienta, in vederea inscrierii elevilor pe locurile speciale pentru rromi.
 
NOTA: Orice recomandare depusa la unitatea de invatamant ulterior acestei perioade nu va mai fi luata in considerare, pentru nicio etapa de admitere in invatamantul liceal de stat pentru anul scolar 2023-2024, decat cu acordul presedintelui comisiei judetene/a Municipiului Bucuresti de admitere, in baza unei proceduri elaborate la nivelul acestei comisii.
 
8 mai 2023 - Afisarea locurilor speciale pentru candidatii rromi (1-2 locuri/fiecare clasa/grupa pentru fiecare filiera/profil/specializare/domeniu de pregatire/calificare)
 
10 – 11 iulie 2023 - Completarea optiunilor in fisele de inscriere de catre candidatii care solicita inscrierea pe locurile speciale pentru rromi si de catre parintii acestora, asistati de dirigintii claselor a VIII-a, la unitatea de invatamant. Introducerea in baza de date computerizata a datelor din fisele de inscriere, verificarea de catre parinti si candidati a corectitudinii datelor din fisa listata de calculator, corectarea eventualelor greseli in baza de date computerizata si listarea fiselor corectate din calculator
 
NOTA: Orice fisa depusa dupa aceasta data nu va mai fi luata in considerare. Orice optiune gresita poate conduce la o repartizare nedorita!
 
13 iulie 2023 - Repartizarea candidatilor pe locurile speciale pentru rromi si comunicarea rezultatelor candidatilor.
 
Repartizarea candidatilor pe locurile speciale pentru rromi se face computerizat intr-o sesiune distincta, in ordinea descrescatoare a mediei de admitere si pe baza optiunilor completate in fisa de inscriere.
 
NOTA: Candidatii nerepartizati pe locurile speciale pentru rromi, precum si cei care au fost repartizati dar care solicita, in scris, renuntarea la locul pe care au fost repartizati, pot solicita si primi o noua fisa de inscriere pentru a putea participa la prima etapa de repartizare computerizata si admitere in invatamantul liceal pentru candidatii din seria curenta, precum si pentru cei din seriile anterioare care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2023-2024.


Admiterea pe locurile distinct alocate candidatilor cu CES

 
9 iunie 2023 - Obtinerea certificatului de orientare scolara si profesionala emis de Centrul Judetean/ al Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala (CJRAE/CMBRAE), care atesta existenta unei cerinte educationale speciale a elevului.
 
NOTA: Certificatul de orientare scolara si profesionala este singurul document acceptat, conform prevederilor art.3, litera m) din OMECTS nr.5574/2011, cu modificarile ulterioare, pentru admiterea pe locurile distinct alocate candidatilor cu CES in unitatile de invatamant de masa.
 
9 iunie 2023 - Depunerea si inregistrarea de catre parinte/reprezentantul legal, la unitatea de invatamant de provenienta, a certificatului de orientare scolara si profesionala emis CJRAE/CMBRAE, care atesta existenta unei cerinte educationale speciale a elevului, in vederea inscrierii acestora pe locurile distinct alocate in unitati de invatamant de masa.
 
NOTA: Orice recomandare depusa la unitatea de invatamant ulterior acestei perioade nu va mai fi luata in considerare, pentru nicio etapa de admitere in invatamantul liceal de stat pentru anul scolar 2021-2022!
 
8 mai 2023 - Afisarea locurilor distinct alocate in unitatile de invatamant de masa pentru candidatii elevi cu CES (1-2 locuri/fiecare clasa/grupa pentru fiecare filiera/ profil/ specializare/ domeniu de pregatire/ calificare).
 
2 iunie 2023 - Sedinte de informare si instruire cu parintii si elevii, organizate de profesorii diriginti, privind admiterea pe locurile distinct alocate in unitatile de invatamant de masa pentru elevii cu CES.
 
NOTA: Sedintele vizeaza orientarea scolara a elevilor cu CES care doresc sa candideze pe locuri distinct alocate in unitati de invatamant de masa si la acestea pot participa, in calitate de invitati, reprezentanti ai unitatilor de invatamant liceal, profesional si profesional dual de masa, specialisti din cadrul CJRAE/ CMBRAE, precum si alti factori reprezentativi. Dupa fiecare sedinta, se va intocmi proces-verbal de informare/instruire.
 
10 – 11 iulie 2023 - Completarea optiunilor in fisele de inscriere de catre candidatii care solicita inscrierea pe locurile distinct alocate candidatilor cu CES in unitatile de invatamant de masa si de catre parintii acestora, asistati de dirigintii claselor a VIII-a, la unitatea de invatamant. Introducerea in baza de date computerizata a datelor din fisele de inscriere, verificarea de catre parinti si candidati a corectitudinii datelor din fisa listata de calculator, corectarea eventualelor greseli in baza de date computerizata si listarea fiselor corectate din calculator
 
NOTA: Orice fisa depusa dupa aceasta data nu va mai fi luata in considerare.
Orice optiune gresita poate conduce la o repartizare nedorita!
 
13 iulie 2023 - Repartizarea candidatilor pe locurile distinct alocate candidatilor cu CES in unitatile de invatamant de masa si comunicarea rezultatelor candidatilor. Repartizarea candidatilor pe locurile distinct alocate candidatilor cu CES se face computerizat intr-o sesiune distincta, in ordinea descrescatoare a mediei de admitere si pe baza optiunilor completate in fisa de inscriere.
 
NOTA: Candidatii nerepartizati pe locurile distinct alocate candidatilor cu CES, precum si cei care au fost repartizati dar care solicita, in scris, renuntarea la locul pe care au fost repartizati, pot solicita si primi o noua fisa de inscriere pentru a putea participa la prima etapa de repartizare computerizata si admitere in invatamantul liceal pentru candidatii din seria curenta, precum si pentru cei din seriile anterioare care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2023-2024
 

Admiterea in invatamantul special

 
10 – 11 iulie 2023 - Inscrierea si repartizarea candidatilor pentru invatamantul special

Repartizarea se face conform unei proceduri stabilite de catre comisia de admitere judeteana/a municipiului Bucuresti, publicate pe site-ul inspectoratului scolar judetean/al Municipiului Bucuresti si comunicate unitatilor de invatamant pana la data de 9 iunie 2023. Procedura poate sa prevada inclusiv posibilitatea de repartizare computerizata a candidatilor, in functie de optiunile exprimate de acestia
 

Admiterea candidatilor la invatamantul seral si cel cu frecventa redusa

 
8 mai 2023 - Anuntarea centrului special de inscriere pentru candidatii din seriile anterioare, care implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2023- 2024
 
10 iulie 2023 - Anuntarea calendarului admiterii la invatamant seral sau cu frecventa redusa pentru candidatii din seriile anterioare care implinesc varsta de 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2023 - 2024
 
20-21, 24 – 25 iulie 2023 - Inscrierea la invatamantul seral sau cu frecventa redusa a candidatilor din seriile anterioare care implinesc varsta de 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2023 - 2024
 
26-28 iulie 2023 - Repartizarea candidatilor din seriile anterioare care implinesc varsta de 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2023 - 2024 pe locurile de la invatamantul seral si cu frecventa redusa
La solicitarea comisiilor de admitere judetene/a municipiului Bucuresti sau din proprie initiativa, Comisia Nationala de Admitere poate aproba, in situatii justificate, modificarea datelor limita/perioadelor si evenimentelor din calendarul admiterii in invatamantul liceal pentru anul scolar 2023-2024, se arata in documentul publicat in Monitorul Oficial.



Ti-a placut acest articol?
Distribuie-l pe Facebook sau trimite-l pe WhatsApp altor parinti sau profesori!

0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Urmareste-ne pe Google News
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:

admitere liceu 2023calendar admitere liceu 2023admiterea la liceuadmitere 2023-2024admitere colegii


x
Lasa un raspuns



Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
eNews Portal INVATAMANT
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Descarca GRATUIT
Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
 
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit



Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a


Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a

 
Citeste GRATUIT toate informatiile despre CE, CAND si CUM sa inveti. Program si Sfaturi din invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!
x
//