Admitere ASE 2020. Inscrierile incep luni, 13 iulie. Detalii despre admitere, taxe, burse

De Laura Galescu
la 08 Iul. 2020
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Admitere ASE 2020. Inscrierile incep luni, 13 iulie. Detalii despre admitere, taxe, burse08Iul.2020

Academia de Studii Economice din Bucuresti pune la dispozitie, pentru Admiterea 2020, 7.300 de locuri si multe beneficii pentru viitorii studenti.

Admitere ASE 2020


Pentru Admiterea 2020, ASE scoate la concurs, la cele 35 de programe universitare de licenta, peste 7 300 de locuri, dintre care peste 6 400 la invatamantul cu frecventa si 900 de locuri la invatamantul la distanta si cu frecventa redusa. 
 
Candidatii la programele universitare de licenta ale ASE pot urma una dintre cele 12 facultati ale universitatii - detalii aici.
 
"Dragi candidati, 
 
Va invit sa alegeti Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, la absolvirea careia va veti bucura de o buna insertie pe piata muncii si de un job de calitate, care sa va ofere o viata profesionala frumoasa si implinita!  
 
Din grija pentru sanatatea voastra, desfasuram concursul de admitere in acest an integral online, pe platforma admitere.ase.ro. Traditia si dinamica, stransa legatura cu mediul de afaceri, oportunitatile de invatare, numeroasele burse de studii, mobilitatile internationale, conditiile noastre bune de cazare sunt cateva dintre argumentele pentru care Universitatea din Piata Romana poate constitui o optiune inspirata, sigura si de perspectiva pentru voi! Succes, dragi candidati!” prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rector
 
Anul acesta, concursul de admitere se desfasoara exclusiv ONLINE, pe platforma admitere.ase.ro, in semn de grija si respect fata de sanatatea candidatilor nostri. Candidatii vor incarca documentele de concurs pe platforma admitere.ase.ro, selectand optiunile pentru programele de studii alese.
 
Inscrierile incep luni, 13 iulie, si se incheie vineri, 17 iulie, ora 16.00 - detalii aici >>

 
ASE desfasoara concursul de admitere la programele universitare de licenta dupa aceleasi principii, ca in anii precedenti.
Pasii catre admiterea la ASE sunt:
 
- eseul motivational; (detalii aici)
- testul de competenta lingvistica - pentru candidatii care opteaza pentru programe cu predare in limba straina si nu au certificate de competenta lingvistica recunoscute de ASE;
- media generala de admitere, calculata ca medie ponderata intre media obtinuta la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii (30%).
 
Proba scrisa eliminatorie de competenta lingvistica pentru programele de studii cu predare intr-o limba straina se poate echivala cu certificate de competenta lingvistica recunoscute de ASE. De asemenea, nu dau test de competenta lingvistica candidatii care au absolvit studiile liceale organizate in limba straina a programului de licenta pentru care opteaza.
 

Taxe de inscriere la ASE 2020

Taxa de inscriere la programele universitare de licenta, invatamant cu frecventa este de 120 de lei (include doua optiuni), iar taxa pentru fiecare optiune suplimentara este de 40 lei. Taxa de inscriere la programele universitare de licenta, invatamant la distanta si cu frecventa redusa este de 145 lei, indiferent de numarul optiunilor. Taxa de inscriere si suma aferenta optiunilor se achita electronic – detalii.
 
Vor fi scutiti de la plata taxei de inscriere la examen copiii orfani de ambii parinti, tinerii proveniti de la casele de copii sau din plasament familial, copiii personalului didactic şi didactic auxiliar aflat in activitate sau pensionat din sistemul de invatamant, angajatii pe perioada nedeterminata in ASE sau copiii acestora; copiii pensionarilor, foşti angajati ai ASE si copiii orfani de unul sau ambii parinti ce au activat in sistemul de invatamant. Scutirea de la plata taxei de inscriere se face numai pe baza documentelor incarcate de candidati pe platforma online admitere.ase.ro, din care sa rezulte ca fac parte din una dintre categoriile indreptatite.
 
Accesati pagina speciala Admitere Licenta 2020, care va ofera posibilitatea de a afla care sunt materiile pe care le veti studia pe parcursul anilor de facultate, dar si oportunitatile de angajare oferite, conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania.
 
Informatii complete despre admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina dedicata Admitere Licenta 2020 si pe pagina oficiala de Facebook. Informatii suplimentare pot fi obtinute prin e-mail admitere@ase.ro, telefonic 021.319.19.00/01, interior 360, 306 sau prin Zoom, Skype, Google meet.
 
Burse ASE 2020
 
ASE ofera anual aproximativ 3 400 de burse:
 
    • burse de excelenta - intre 1 000 si 1 500 lei/luna;
    • burse de performanta - intre 1 000 si 1 400 lei/luna
    • burse de merit - 750 lei/luna;
    • burse sociale - 600 lei/luna;
    • burse sociale ocazionale - 600 lei/semestru.
 
Poti pleca la bursa in strainatate cu una dintre cele peste 550 de burse Erasmus, chiar dupa primul an de facultate.
 
Puteti vedea aici un Film de prezentare al Academiei de Studii Economice din Bucuresti. 
 
Academia de Studii Economice din Bucuresti este liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone, conform QS World University Rankings. 85% dintre absolventi isi gasesc de lucru in primele 6 luni de la terminarea facultatii, in domeniul studiat, conform datelor mentionate.



Ti-a placut acest articol?
Distribuie-l pe Facebook sau trimite-l pe WhatsApp altor parinti sau profesori!

0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Urmareste-ne pe Google News
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:

admitere ase 2020admitere aseinscriere aseacademia de studii economice bucurestiase bucurestiase 2020 deadlinease facultati


x
Lasa un raspuns



Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala

+ REDUCERE 15% la Culegeri si Carti

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
eNews Portal INVATAMANT
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Descarca GRATUIT
Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala

+ REDUCERE 15%
la Culegeri si Carti
 
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit



Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala


+ REDUCERE 15% la Culegeri si Carti

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala

 
Primesti GRATUIT noile TESTE REZOLVATE pentru Evaluarea Nationala conform PROGRAMEI la zi. Explicatii si Sfaturi pentru Nota Maxima + REDUCERE 15% la Culegeri si Carti!

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!
x
//