Novakid World Kids Academy sprijina juniorii sa practice limba engleza intr-un mediu cu adevarat international

De Portal Invatamant
la 15 Oct. 2024 Exclusiv
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Novakid World Kids Academy sprijina juniorii sa practice limba engleza intr-un mediu cu adevarat international15Oct.2024

Fara indoiala, una dintre cele mai bune modalitati de a asimila o noua limba este imersiunea totala. Bazandu-se pe numeroase studii, Universitatea Yale evidentiaza deopotriva valoarea interactiunii, a ascultarii si a exersarii vorbirii in consolidarea cunostintelor. Din fericire pentru parinti, acesta este exact modul in care copiii isi dezvolta abilitatile de limba engleza la Novakid: intr-un mediu ce incurajeaza cufundarea in universul lingvistic.

Combinand lectiile online cu vorbirea activa, World Kids Academy - noul concept al platformei educative - revolutioneaza maniera in care juniorii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani invata si practica limba engleza. Sub forma unor sesiuni de grup ce includ pana la sase participanti din peste 50 de tari, cursurile, sustinute de profesori cu experienta, reusesc sa sprijine interactiunea sociala si sa creasca nivelul de implicare al elevilor. Ba mai mult, sunt capabile sa le potenteze cunostintele dobandite in lectiile individuale anterioare, sa le dezvolte competentele de ascultare, precum sa le imbunatateasca pronuntia si accentul.
 

Oportunitati de conectare, invatare si dezvoltare
 

Sesiunile de vorbire in grup ofera studentilor ocazia de a comunica si de a se conecta intr-un univers online accesibil. Datorita numarului redus de membri din fiecare clasa, sentimentul de comunitate este sporit, iar legarea de noi prietenii si dezvoltarea abilitatilor de vorbire sunt facilitate - in confortul propriei locuinte!
 
Aceste ateliere, focusate pe sporirea increderii, propun subiecte de discutie conturate in jurul povestilor, ce inspira conversatiile si faciliteaza asimilarea informatiilor. Astfel, elevii au acces la noi oportunitati pentru conectare, invatare, implicare sau dezvoltare, dar si la un mediu ce ii motiveaza prin imputernicirea lor. In plus, acest spatiu este unul fara bariere, note sau teme, din care rasetele, zambetele si buna dispozitie nu lipsesc vreodata. Mai multe avantaje pot fi descoperite si in urmatorul video:


 
„Filosofia noastra vizeaza crearea unei comunitati globale de studenti implicati, care sa permita copiilor sa lege prietenii profunde cu persoane din diverse culturi si tari”, puncteaza Max Azarov, CEO al Novakid. „World Kids Academy se aliniaza perfect cu aceasta viziune, oferind elevilor si numeroase oportunitati de a se conecta, de a invata, de a se implica si de a se dezvolta”.
 

O experienta ce depaseste clasicele metode de predare
 

Novakid a derulat o cercetare care a scos la iveala faptul ca adultii doresc ca micutii lor sa practice mai mult limba engleza - aproape 50% dintre parinti solicitand timp suplimentar de vorbire pentru copii. Prin intermediul World Kids Academy, este oferita o experienta superioara oricarei scoli internationale, ce depaseste clasicele metode de predare:
 
• Profesorii sunt vorbitori nativi, cu accente autentice;
• Instrumentele bazate pe inteligenta artificiala sprijina adaptarea la ritmul fiecarui copil, asigurand o invatare personalizata;
• Practicarea vorbirii are loc prin misiuni interactive, care amplifica nivelul de implicare;
• Timpul de vorbire si algoritmii pentru detectarea emotiilor ii ajuta pe profesori sa gaseasca o abordare potrivita pentru fiecare elev;
• Mini-grupurile (cu pana la 6 copii) ofera fiecarui participant oportunitatea de a se face auzit.

„Novakid se concentreaza pe distractie, conexiuni si predare inovatoare, dar si pe servicii educationale accesibile, prietenoase cu bugetul”, subliniaza Max Azarov. „Punem la dispozitie program flexibil, plati lunare rezonabile, precum si profesori de engleza vorbitori nativi”.
 
 

Sesiuni de practica pline de distractie si motivatie 


In mod evident, o mare parte din povestea de succes a World Kids Academy este scrisa de profesori. Ei se angajeaza sa creeze o atmosfera inedita si sa aprinda cu adevarat sentimentul de motivatie si distractie. Elevii iau parte la discutii antrenante, intr-un spatiu care extinde oportunitatile de vorbire prin formatul lectiilor.


 
Prin imbinarea expertizei cadrelor didactice inalt calificate cu tehnologia de varf, conceptul Novakid nou lansat in Romania, World Kids Academy, se diferentiaza de concurenta si obtine rate de succes impresionante. Feedbackul studentilor reflecta aceasta realitate, media recenziilor fiind de 4,5 din 5, cu 65% dintre cursanti evaluand orele Novakid ca fiind excelente. O alta dovada a eficientei este interesul utilizatorilor, oglindit prin faptul ca peste 17.000 de copii s-au alaturat deja acestei comunitati online, practicand limba engleza intr-un mediu cu adevarat international.
 
Platforma pune la dispozitie programe adaptate de practica a vorbirii pentru fiecare varsta si nivel:
    • Pre A1 (intre 4-6 ani): perfect pentru incepatori;
    • A1 (intre 7-9 ani si 10-12 ani): ideal pentru copiii ce au cunostinte de baza in limba engleza.

Fa-i cunostinta juniorului tau cu World Kids Academy si transforma exersarea limbii engleze intr-o joaca! Aceste sesiuni de practicare a vorbirii in grup au loc o data pe saptamana, iar costul lunar este de 169 RON. Partea cea mai buna? Prima luna este gratuita! Afla mai multe detalii aici!
 
Definitivat - Sfaturi pentru Nota 10
Teste Rezolvate + Metodologie pentru examenul de Definitivat

DEFINITIVAT - modele de Teste. ATENTIE la modificarile aparute in legislatie si metodologie:
  • teste rezolvate + explicatiile detaliate
  • metodica pentru punctaj maxim
  • exemple utile si ghiduri practice

...Vezi AICI noile Teste rezolvate <<


Ti-a placut acest articol?
Distribuie-l pe Facebook sau trimite-l pe WhatsApp altor parinti sau profesori!

0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Urmareste-ne pe Google News
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:

novakidlectii onlineworld kids academylimba engleza


x
Lasa un raspuns



Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala

+ REDUCERE 15% la Culegeri si Carti

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
eNews Portal INVATAMANT
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
 
Citeste GRATUIT toate informatiile despre invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit



Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala


+ REDUCERE 15% la Culegeri si Carti

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala

 
Primesti GRATUIT noile TESTE REZOLVATE pentru Evaluarea Nationala conform PROGRAMEI la zi. Explicatii si Sfaturi pentru Nota Maxima + REDUCERE 15% la Culegeri si Carti!

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!
x
//