Back To School continua cu noi reduceri de pana la 50% la produse din segmentul smartphones

De Portal Invatamant
la 15 Sep. 2022
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Back To School continua cu noi reduceri de pana la 50% la produse din segmentul smartphones15Sep.2022

Cea de-a patra saptamana a campaniei Back To School de la Huawei continua cu noi reduceri si oferte avantajoase pentru pasionatii de gadgeturi. Utilizatorii pot cumpara in continuare laptop-urile si dispozitivele Wearables preferate cu reduceri de pana la 50%, insa aceasta saptamana se concentreaza pe categoria Smartphones. Atat noile oferte, cat si surprizele si beneficiile speciale sunt prezente in magazinul online HUAWEI Store
 
Huawei vine inca o data in ajutorul utilizatorilor care isi doresc cele mai performante dispozitive in acest an scolar prin campania Back To School. Smartphone-uri cu ecran mare si autonomie indelungata, camera performanta pentru fotografii inedite si difuzoare de top sau poate un telefon compact, pliabil, care iese in evidenta prin aspectul elegant, toate acestea beneficiaza de reduceri de pana la 50% pentru cei ce-si doresc sa faca o schimbare. Ofertele speciale si beneficiile vor ramane disponibile pana la finalul campaniei, pe 22 septembrie, astfel incat utilizatorii sa poata achizitiona dispozitivul perfect.
 
Astfel, HUAWEI P50 Pro vine cu o reducere de 800 de lei, utilizatorii putand cumpara smartphone-ul la un pret care porneste de la 4699 lei. Pentru cei care isi doresc aceeasi performanta intr-un telefon compact, HUAWEI P50 Pocket vine la un pret pornind de la 5399 lei, cu o reducere de 1100 lei. In plus, seria P50 beneficiaza si de un cupon de 1000 lei disponibil pe pagina produsului, care se poate cumula cu reducerea initiala. Utilizatorii se pot bucura de o reducere avantajoasa de 1400 lei si la achizitia HUAWEI Mate 40 Pro, care poate fi cumparat incepand cu 3999 lei.
 
 
De asemenea, pe langa reducerile existente, utilizatorii care vor achizitiona un smartphone din seria P50 se vor bucura si de o husa gratuita pentru acesta. Husa vine ca beneficiu special si pentru cumparatorii HUAWEI nova 9 SE si HUAWEI nova 9. Totodata, unul dintre cele mai recente smartphone-uri, HUAWEI nova Y70, vine cu un cupon de reducere de 150 lei, disponibil direct pe pagina produsului. In plus, la achizitia oricarui smartphone, utilizatorii se pot bucura de un pachet promotional ce include un Cantar Scale 3 si o pereche de casti HUAWEI Classic Earphones cu USB-C.
 
Surprize si beneficii avantajoase pentru utilizatori

Reducerile semnificative la produse sunt insotite de numeroase beneficii pe parcursul campaniei Back To School. Cumparaturile din magazinul online vin la pachet cu cinci beneficii majore, dupa cum urmeaza:
 
Utilizatorii pot invarti zilnic Caruselul Cupoanelor, de cate doua ori pe zi, astfel avand sanse duble de a castiga voucherele si ofertele speciale prezente in HUAWEI Store. Singura conditie de participare este ca acestia sa detina sau sa isi creeze un ID HUAWEI. Voucherele castigate vor fi afisate ulterior pe pagina produsului si pot fi cumulate cu reducerea existenta. 
Livrarea este gratuita, cu optiunea de plata ramburs, pe tot parcursul campaniei.
Utilizatorii pot opta pentru plata in 12 rate, fara dobanda.
Punctele de loialitate My HUAWEI Points se dubleaza. Pentru orice leu cheltuit, utilizatorii primesc 2 puncte de loialitate, care pot fi transformate in discount la viitoarele cumparaturi.
Utilizatorii se pot bucura la achizitionarea anumitor smartwatch-uri, laptopuri si smartphone-uri Huawei de un pachet special, produsele venind impreuna cu un Cantar HUAWEI Scale 3 gratuit. 
 
Utilizatorii se vor bucura si in perioada urmatoare a campaniei de oferte din ce in ce mai atragatoare, potrivite pentru nevoile lor. Acestia vor beneficia de reduceri si cupoane speciale la dispozitivele preferate, care de-a lungul timpului s-au dovedit a fi in topul preferintelor printre pasionatii de gadgeturi si tehnologie.
 
Campania Back To School se desfasoara pana in data de 22 septembrie, in limita stocului disponibil. Fiecare saptamana va aduce noi oferte si reduceri la alte categorii de produse, oferte care isi vor mentine valabilitatea pentru fiecare categorie pana la finalul campaniei.
 
Despre HUAWEI Consumer BG
Produsele si serviciile HUAWEI sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. Compania detine 14 centre R&D in tari precum Germania, Suedia, Rusia, India si China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei si include telefoane inteligente, computere si tablete, dispozitive purtabile si servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiza in domeniul telecomunicatiilor, HUAWEI ofera tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni. 
 
 
Proiecte Didactice - Modele de Nota 10
Modele de Proiecte Didactice: pentru Titularizare, Definitivat si Inspectiile la clasa

Economisiti timp valoros si energie la elaborarea Proiectelor dvs. Didactice!

NOU: Modele de Proiecte Didactice pentru Nota 10 la Titularizare sau Definitivat Educatori

Lucrarea elimina acum

- dificultatile pe care le intampinati si dvs. in alcatuirea proiectelor didactice:
- lipsa materialelor didactice pentru pregatirea acestor examene;
- inexistenta modelelor de pregatire a proiectelor didactice necesare in cadrul inspectiilor la clasa.




...Vezi AICI detalii complete <<


Ti-a placut acest articol?
Distribuie-l pe Facebook sau trimite-l pe WhatsApp altor parinti sau profesori!

0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Urmareste-ne pe Google News
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:

telefoanesmartphonereduceri


x
Lasa un raspuns



Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala

+ REDUCERE 15% la Culegeri si Carti

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
eNews Portal INVATAMANT
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Descarca GRATUIT
Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala

+ REDUCERE 15%
la Culegeri si Carti
 
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit



Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala


+ REDUCERE 15% la Culegeri si Carti

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala

 
Primesti GRATUIT noile TESTE REZOLVATE pentru Evaluarea Nationala conform PROGRAMEI la zi. Explicatii si Sfaturi pentru Nota Maxima + REDUCERE 15% la Culegeri si Carti!

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!
x
//